1 1
Ardei grasi conservati pentru iarna

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ardei grasi conservati pentru iarna

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Este o metoda simpla si sigura de conservare a ardeilor grasi, o folosesc deja de cativa ani buni, niciodata nu m-a dezamagit. Iarna sunt buni acesti ardei chiar asa simpli sau in diferite feluri de mincare, coaja o scoateti inainte de ai folosi. Va asigur ca otetul nu se simte defel, dar eu totusi prefer sa-i maninc stropiti cu un pic de otet balsamic.

(Visited 137 times, 7 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam ardeii si le scoatem cotorul.

2
Facut

Ii punem la copt in rola pentru 45-60 minute la temperatura 220°C , pina se coc bine.

3
Facut

Din timp pregatim borcanele, le spalam si sterilizam.

4
Facut

Dupa ce s-au copt ardeii, ii aranjam direct in borcan, la borcanul de 1 litru punem 4-5 boabe de piper negru, jumatate de lingurita de sare, 1 lingura mare de otet de 9% si o frunza de dafin.

5
Facut

Punem capacul la borcan si inchidem ermetic.

6
Facut

Le intoarcem cu capacul in jos, le astupam bine cu ceva calduros si le lasam pina ce se racesc.

7
Facut

Sunt gustosi asa simpli si in diferite feluri de mincare.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Taitei de casa
urmator
Piure de cartofi
anterior
Taitei de casa
urmator
Piure de cartofi

Adauga comentariu