0 0
Ardei umpluti cu orez

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

12-13 buc Ardei gras
3 buc Ceapa mari
3-4 buc Morcov mari
400-450 gr Orez
100-150 ml Ulei de floarea soarelui
0,5 lingurita Piper negru macinat
2 lingurite Sare
1-2 buc Frunze de dafin

Ardei umpluti cu orez

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Este cea mai simpla reteta de ardei umpluti, pe parcurs va voi descrie si alte umpluturi gustoase pentru ardei, dar aceasta este cea mai rapida metoda, gustoasa si sanatoasa.

(Visited 199 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim umplutura, decojim ceapa si morcovul. Ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoarea mare.

2
Facut

Turnam uleiul in tigaie, il incalzim si adaugam ceapa, o calim putin.

3
Facut

Apoi adaugam morcovul.

4
Facut

Calim totul la foc mediu, cam 5-6 minute. Apoi adaugam orezul spalat in cateva ape.

5
Facut

Amestecam totul, adaugam 150-200 ml de apa fiarta si lasam pina ce absoarbe totul orezul. Saram, piparam si lasam sa se raceasca un pic.

6
Facut

Spalam ardeii si le scoatem cotorul.

7
Facut

Dupa ce s-a racit un pic umplutura, umplem ardeii si-i aranjam unul linga altul in ceaun.

8
Facut

Adaugam apa fiarta, putin sarata in asa fel incat ardeii sa nu fie acoperiti. Punem si frunza de dafin si lasam la fiert pentru 30-35 minute la foc mic, acoperiti cu un capac.

9
Facut

Serviti acesti ardei umpluti cu smantana, sau cu un pic de iaurt.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Pulpe de pui cu cartofi la rola
urmator
Cartofi umpluti cu bacon la cuptor
anterior
Pulpe de pui cu cartofi la rola
urmator
Cartofi umpluti cu bacon la cuptor

Adauga comentariu