0 0
Biscuiti cu arahide

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

150 gr Arahide
150 gr Faina alba
100 gr Unt
1 buc Oua
1 lingurita Praf de copt
1 buc Esenta de vanilie

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Biscuiti cu arahide

Ingrediente

Mod de preparare

Astazi vom pregati niste fursecuri pur si simplu deosebiti, cu arahide. Atat de gustosi si din foarte putine ingrediente… moi in interior si crocanti la exterior. Chiar si un incepator in bucatarie ar putea foarte usor sa ii pregateasca.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Alegeti niste arahide simple, fara coaja. Se vand practic in toate magazinele, ale mele au trebuit decojite... am avut un pic mai mult de lucru :)

2
Facut

Untul moale, la temperatura camerei, il puneti intr-un bol mai mare. Deasupra punem zaharul si amestecam bine totul impreuna.

3
Facut

Trebuie sa obtinem o masa fina si cremoasa.

4
Facut

Apoi adaugam oul si iarasi amestecam bine.

5
Facut

Praful de copt il incorporam in faina.

6
Facut

Si adaugam apoi in vasul nostru.

7
Facut

Amestecam bine pana devine o masa omogena. Aluatul este foarte lipicios si la momentul dat este greu de lucrat cu el. Deci, punem deasupra vasului o folie alimentara si dam aluatul la rece pentru 30-40 de minute.

8
Facut

Intre timp ne ocupam de arahide, pe care trebuie sa le maruntim, dar nu foarte tare.

9
Facut

Dupa ce a stat la rece aluatul, luam cu o lingura putin din el si formam bilute cam de marimea unei nuci.

10
Facut

Fiecare biluta o trecem prin arahide.

11
Facut

Si apoi o punem pe o tava in care am asternut o hartie pentru copt.

12
Facut

Udam un pic mainile cu apa si aplatizam fiecare biluta, nu foarte tare.

13
Facut

Dati tava la cuptor pentru 11-15 minute la temperatura de 180-190°C, pana se rumenesc un pic.

14
Facut

Apoi le scoatem de la rola si le lasam sa se raceasca.

15
Facut

Asa arata in interior.

16
Facut

Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Salata de dovlecei si legume marinate
urmator
Ciuperci in tigaie

Adauga comentariu