0 0
Bomboane Raffaello

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

180 gr Nuca de cocos
370 gr Lapte condensat 1 cutie
170 gr Migdale

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bomboane Raffaello

Ingrediente

Mod de preparare

“Bomboane Raffaello”… se prepara foarte usor si sunt foarte gustoase, doar combinam ingredientele si obtinem un desert aratos si delicios. Cei mici le-au dat denumirea de “Bulgarasi de zapada” 🙂 Este cea mai simpla varianta de a pregati aceste bomboane.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas punem nuca de cocos.

2
Facut

Apoi adaugam laptele condensat.

3
Facut

Amestecam totul bine. Astupam vasul cu folie alimentara si lasam totul la rece pentru 30-40 de minute.

4
Facut

Migdalele le spalam si le uscam intr-o tigaie... aveti grija sa nu le ardeti.

5
Facut

Luam cate un pic din compozitie, la mijloc punem o migdala si o acoperim bine.

6
Facut

Ii dam forma rotunda bomboanei, dupa care o trecem bine prin nuca de cocos.

7
Facut

Si le punem pe un platou. Procedam asa cu toata compozitia noastra pana vom face toate bomboanele.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Fursecuri faramicioase
urmator
Parjoale suculente din piept de pui

Adauga comentariu