0 0
Briose aperitiv cu ciuperci si cascaval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200 ml Faina alba calitate superioara
50 gr Cascaval
80 ml Lapte de vaca
100 gr Ciuperci conservate
1 lingurita Praf de copt
1 buc Oua
0,5 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
0,5 lingurita Zahar
1 lingura Ulei de floarea soarelui +1 lingura pentru uns formele de briose

Briose aperitiv cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Aceasta este reteta de „Briose aperitiv cu ciuperci si cascaval”, o reteta simpla si usor de pregatit. Din cantitatea aceasta de ingrediente obtineti 6-8 briose, totul depinde de forma si marimea briosei. Tava mea pentru briose este mai mare de aceea, pentru ca sa o umplu, am folosit cantitate dubla de ingrediente.

(Visited 301 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Amestecam intr-un vas uleiul, oul, laptele si ciupercile taiate si scurse bine.

2
Facut

In alt vas amestecam faina, in care am incorporat praful de copt, sarea si zaharul, cu cascavalul dat prin razatoarea cea mica.

3
Facut

Apoi amestecam bine totul impreuna, sa nu fie cocoloase,piparam si daca mai este nevoie puteti sa mai adaugati un pic de lapte, sau invers: un pic de faina.

4
Facut

Apoi cu acest aluat umplem formele pentru briose, pe care le ungem cu un pic de ulei, cam 2/3 din inaltimea formei . Se da tava la cuptor pentru 25 de minute la temperatura de 180-200°C.

5
Facut

Pina se rumenesc frumos.

6
Facut

Se servesc calde, sau reci.
Pofta Buna!

Adelina

Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
anterior
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
Snitel din piept de pui pe betisoare din lemn
urmator
Snitel din piept de pui pe betisoare din lemn
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
anterior
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
Snitel din piept de pui pe betisoare din lemn
urmator
Snitel din piept de pui pe betisoare din lemn

Adauga comentariu