0 0
Briose cu cacao (de post)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200 gr Faina alba calitate superioara
50 gr Cacao pudra
1 plic Praf de copt
200 gr Zahar
0,25 gr Sare
80 ml Ulei de floarea soarelui
300 ml Apa
1 buc Esenta de rom

Briose cu cacao (de post)

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Aceste briose sunt facute exact dupa reteta de la „Checul cu cacao (de post)„. Mi-a placut gustul de ciocolata al acestui chec si am incercat sa prepar si briose, s-a primit destul de bine.

(Visited 134 times, 5 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Amestecam toate ingredientele uscate : faina, zaharul, praful de copt si cacao, sarea.

2
Facut

Adaugam apa, uleiul, esenta de rom si amestecam bine cu un tel.

3
Facut

Amestecati bine sa nu fie cocoloase, cam asa trebuie sa arate compozitia pentru briose.

4
Facut

Apoi avem nevoie de o tava pentru briose, in care punem hartiute de unica folosinta si turnam in ele cate putin din compozitia noastra, procedam asa pana umplem toate formele.

5
Facut

Se da tava la cuptor pentru 20-25 de minute la temperatura de 180-200 grade °C.

6
Facut

Dupa acest timp, scoateti tava cu briose din rola. Si apoi obligatoriu, scoateti din forma fiecare briosa pe un prosop de bucatarie sau pe un gratar, sa se raceasca.

7
Facut

Apoi le presurati, optional, cu zahar pudra.

8
Facut

Si aici aveti o sectiune delicioasa...
Pofta Buna!

Adelina

Oua ochiuri cu spanac si smantana
anterior
Oua ochiuri cu spanac si smantana
Rulada din piept de pui cu ciuperci
urmator
Rulada din piept de pui cu ciuperci
Oua ochiuri cu spanac si smantana
anterior
Oua ochiuri cu spanac si smantana
Rulada din piept de pui cu ciuperci
urmator
Rulada din piept de pui cu ciuperci

Adauga comentariu