0 0
Briose cu ciocolata neagra

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200 gr Faina alba calitate superioara
100 gr Ciocolata neagra
150 gr Unt
150 gr Zahar
5 buc Oua
1 plic Praf de copt 1 lingurita
1 buc Esenta de vanilie
1 praf Sare
Glazura
3 linguri Cacao pudra
50-100 gr Zahar
70-80 ml Apa
30 gr Unt
1-2 lingurite Nuci maruntite

Briose cu ciocolata neagra

Ingrediente

  • Glazura

Mod de preparare

Share

Astazi pregatim impreuna un desert senzational, foarte simplu si usor de preparat, din putine ingrediente, dar in acelasi timp atat de delicios. Sigur o sa placa la toti 🙂 .

(Visited 114 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Topim untul si ciocolata la baie de aburi.

2
Facut

Incorporam praful de copt in faina, amestecam bine.

3
Facut

Lasam sa se raceasca ciocolata si untul topit.

4
Facut

Ouale le batem cu praful de copt.

5
Facut

Apoi adaugam zaharul tos, putin cate putin amestecand continuu, pina se fac spuma.

6
Facut

Apoi adaugam ciocolata si untul topit si amestecam.

7
Facut

Adaugam faina si amestecam bine sa nu fie cocoloase.

8
Facut

Aluatul ar trebui sa fie ca o smantana mai groasa.

9
Facut

Apoi avem nevoie de o tava pentru briose, in care punem hartiute de unica folosinta si turnam in ele cate putin din compozitia noastra, procedam asa pana umplem toate formele. Se da tava la cuptor pentru 20-25 de minute la temperatura de 180-200 grade °C.

10
Facut

Dupa acest timp, scoateti tava cu briose din rola. Si apoi obligatoriu, scoateti din forma fiecare briosa pe un prosop de bucatarie sau pe un gratar, sa se raceasca.

11
Facut

Puteti sa le decorati doar cu zahar pudra, vor fi oricum delicioase, dar eu totusi, la cerinta celor mici, le-am glazurat: intr-o cratita amestecam apa, zaharul si praful de cacao, le punem la foc, amestecam bine sa nu fie cocoloase. Cand incepe sa fiarba, dati focul mai incet si o lasati pe foc pina se ingroasa un pic, amestecand continuu.

12
Facut

Apoi adaugam untul si amestecam bine, luam cratita de pe foc.

13
Facut

Cu o lingura luam cate putin din aceasta compozitie si punem peste briosele noastre si presuram cu nuci maruntite.
Pofta Buna!

Adelina

Risotto cu ciuperci de padure
anterior
Risotto cu ciuperci de padure
Mini musaca de cartofi cu bacon
urmator
Mini musaca de cartofi cu bacon
Risotto cu ciuperci de padure
anterior
Risotto cu ciuperci de padure
Mini musaca de cartofi cu bacon
urmator
Mini musaca de cartofi cu bacon

Adauga comentariu