0 0
Briose cu dovlecel si cascaval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

250 gr Dovlecei
200 gr Cascaval
200 gr Faina alba
1 lingurita Praf de copt
0,5 lingurita Sare
2 buc Oua
0,25 lingurita Piper negru macinat optional
100 ml Chefir
2 linguri Ulei de floarea soarelui

Briose cu dovlecel si cascaval

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Briose cu dovlecel si cascaval- un aperitiv gustos si satios. Daca nu mai stiti ce sa pregatiti din dovlecel, atunci aceste briose sunt alegerea perfecta. Din aceasta cantitate de ingrediente obtinem 12 briose, daca doriti mai multe, atunci dublati cantitatea ingredientelor. In comporitia aluatului puteti sa adaugati marar, sau patrunjel tocat, un pic de usturoi, la dorinta fiecaruia. Nu e neaparat sa turnati aluatul in forme de hartiuta, doar ungeti forma pentru briose cu un pic de ulei si o sa fie chiar mai bine, de hartiute se lipesc prea tare, dar sunt frumoase 🙂 . Aveti grija la cantitatea de sare folosita, depinde de ce fel de cascaval veti folosi.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine dovlecelul si-l dam prin razatoarea cea mare.

2
Facut

Deasupra dam prin razatoare cascavalul.

3
Facut

In alt vas batem bine ouale cu un pic de sare si piper negru macinat.

4
Facut

Adaugam apoi chefirul si uleiul, amestecam.

5
Facut

In vasul cu dovlecei adaugam faina, in care am incorporat praful de copt, amestecam usor.

6
Facut

Apoi turnam compozitia de oua.

7
Facut

Apoi avem nevoie de o tava pentru briose, in care punem hartiute de unica folosinta si turnam in ele cate putin din aluat, procedam asa pana umplem toate formele. Se da tava la cuptor pentru 20-25 de minute la temperatura de 180-200 grade °C.

8
Facut

Sau pana se rumenesc frumos briosele.

9
Facut

Si aici aveti o sectiune foarte delicioasa :) .
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Biscuiti de casa
urmator
Dovlecei „Limba Soacrei”
anterior
Biscuiti de casa
urmator
Dovlecei „Limba Soacrei”

Adauga comentariu