0 0
Briose cu vanilie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

280 gr Faina alba calitate superioara
50 gr Amidon alimentar
3 buc Oua
200 gr Zahar
250 ml Chefir
100 gr Unt
1 plic Praf de copt
1 buc Esenta de vanilie
50 gr Zahar pudra optional

Briose cu vanilie

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Briosele sun slabiciunea mea si nu cred ca exista cineva caruia sa nu le placa… mici, gingase si gustoase 🙂 . Astazi am pregatit niste briose simple cu o aroma senzationala de vanilie, se prepara foarte repede si usor, vi le recomand cu drag.

(Visited 258 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pentru inceput, vom topi untul intr-o cratita si il vom lasa apoi sa se raceasca

2
Facut

Intr-un vas mai mare, batem bine ouale cu zaharul pina se face spuma.

3
Facut

Apoi adaugam chefirul, untul topit, esenta de vanilie si amestecam bine.

4
Facut

Amestecam bine cu o furculita faina cu praful de copt si amidonul.

5
Facut

Si adaugam totul la celelalte ingrediente lichide, amestecam bine sa nu fie cocoloase.

6
Facut

Apoi avem nevoie de o tava pentru briose, in care punem hartiute de unica folosinta si turnam in ele cate o lingura si jumatate din compozitia noastra, procedam asa pana umplem toate formele.

7
Facut

Se da la cuptor pentru 20-25 de minute la temperatura de 180-200 grade °C, pana se rumenesc frumos.

8
Facut

Le scoateti din forme si le lasati sa se raceasca, apoi le presurati cu zahar pudra.

9
Facut

Iata si o sectiune frumoasa :) .
Pofta Buna!

Adelina

Supa de pui cu orez si legume
anterior
Supa de pui cu orez si legume
Snitel din piept de pui "deosebit"
urmator
Snitel din piept de pui „deosebit”
Supa de pui cu orez si legume
anterior
Supa de pui cu orez si legume
Snitel din piept de pui "deosebit"
urmator
Snitel din piept de pui „deosebit”

Adauga comentariu