0 0
Budinca cu piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

700-800 gr Piept de pui
200 gr Cascaval
4 buc Oua
2 buc Ceapa
1 buc Ardei gras
50-70 ml Ulei de floarea soarelui un pic, doar pentru prajit
cateva fire Ceapa verde
cateva fire Marar verde
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Budinca cu piept de pui

Ingrediente

Mod de preparare

O mancare sanatoasa si gustoasa. O budinca din piept de pui, ardei gras si multa verdeata. Pentru un aspect mai deosebit va propun sa folositi ardeiul de culoare rosie, dar nu este obligatoriu. Mie imi place ceapa si mararul verde, puteti folosi asa fel de verdeata ca a mea, sau pe care o preferati voi. Este o mancare satioasa si numai buna pentru intreaga familie 🙂 .

(Visited 145 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ardeiul se spala si se taie bucati mici.

2
Facut

Ceapa o decojim si o taiem felii subtiri, o punem la prajit intr-o tigaie cu un pic de ulei.

3
Facut

Cand se rumeneste o punem aparte intr-un vas.

4
Facut

Pieptul de pui il spalam si-l taiem felii subtiri. Apoi il punem la prajit in tigaie.

5
Facut

Dupa cateva minute saram si piparam dupa gust.

6
Facut

Cand pieptul de pui e un pic rumenit, adaugam in tigaie ceapa prajita.

7
Facut

Amestecam si mai lasam la foc mic inca pentru 3-4 minute.

8
Facut

Intrun vas batem cu o furculita cele patru oua.

9
Facut

Apoi adaugam aici verdeata taiata marunt, saram un pic si amestecam bine.

10
Facut

Acum urmeaza sa asamblam totul: intr-o forma de copt punem primul strat de carne cu ceapa, nivelam bine.

11
Facut

Apoi urmeaza un strat de ardei gras.

12
Facut

Dupa care urmeaza sa turnam peste tot ouale cu verdeata.

13
Facut

Deasupra dam prin razatoare cascavalul. Apoi dam tava in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute la temperatura de 180-200°C.

14
Facut

Pana se rumeneste totul frumos.

15
Facut

O lasam sa se raceasca si o taiem bucati.

16
Facut

Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Cartofi la cuptor cu usturoi si lamaie
urmator
Paste cu branza de vaci

Adauga comentariu