0 0
Cartofi crocanti la rola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1,5-2 kg Cartofi
2-3 linguri Ulei de masline
2-3 crengute Oregano sau uscat: 0,5-1 lingurita
1-2 crengute Rozmarin sau uscat
1 lingurita Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cartofi crocanti la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Zilele trecute am fost in ospetie la o prietena de a mea, unde am servit cartofi copti la rola, o sa va ganditi ca: mare lucru, niste cartofi copti la rola… asa m-am gandit si eu, dar iata ca va gresiti cum m-am gresit si eu… am servit niste cartofi extraordinari, crocanti la exterior, foarte moi in interior si cu arome foarte bine combinate. Daca nu ma gresesc, cu ceva timp in urma privisem o emisiune la televizor unde arata exact aceasta metoda de pregatire a cartofilor la rola, dar nu am incercat-o niciodata. Astazi am hotarat sa o incerc si sa va o arat si voua. Destul de simplu si foarte gustos 🙂 .

(Visited 81 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja.

2
Facut

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un pic de sare, cand incepe sa fiarba dam drumul la cartofi in ea, lasam sa fiarba maximum pentru 5 minute.

3
Facut

Apoi ii scurgem de apa.

4
Facut

La ei adaugam rozmarinul, frunzulitele de oregano, uleiul de masline, sarea si piperul negru. Clatinam atent cratita ca sa se distribuie toate mirodeniile peste cartofi.

5
Facut

Aranjam totul intr-o tava asternuta cu o hartie pentru copt. Dam la cuptor pentru 45-50 de minute la temperatura de 180-200°C.

6
Facut

Pana se rumenesc frumos.

7
Facut

Ii servim calzi asa simpli, sau cu carne si salata de legume.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Tocanita de rosii
urmator
Rulada din carne de vitel

Adauga comentariu