0 0
Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 buc Cartofi mari
5-6 catei Usturoi
70-100 ml Ulei de masline
2-3 lingurite Rozmarin
0,25 lingurita Piper negru macinat optional
2-3 lingurite Boia de ardei dulce
1-2 lingurite Sare
4 linguri Parmezan ras sau cascaval simplu

Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Astazi am pregatit „Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor”. O reteta simpla si usor de preparat, cartofii se servesc calzi cu o salata, sau cu o mancare din carne. Parmezanul puteti sa-l inlocuiti cu alt fel de cascaval.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se taie felii, dar nu pina la capat.

2
Facut

Curatam de coaja usturoiul si-l taiem felii subtiri, apoi il punem, cate putin printre feliile cartofului.

3
Facut

Procedam astfel si cu ceilalti cartofi, ii punem intr-un vas, dupa care-i stropim cu ulei de masline, saram si piparam, presuram deasupra rozmarin si boia de ardei dulce.

4
Facut

Apoi ii aranjam intr-o tava asternuta cu o hartie de copt si dam totul la cuptor pentru 50-60 de minute, la temperatura de 200-220°C.

5
Facut

Cu cateva minute inainte de a fi copti cartofii, presurati deasupra cascavalul dat prin razatoare.

6
Facut

Se serveste totul cald.
Pofta Buna!

Adelina

Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan
anterior
Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
urmator
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan
anterior
Sparanghel la tigaie cu usturoi, lamaie si parmezan
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne
urmator
Ciorba cu varza, sfecla rosie si carne

Adauga comentariu