0 0
Cartofi la cuptor cu usturoi si lamaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi
4 catei Usturoi
50 ml Ulei de masline
1 buc Lamaie doar coaja rasa
1 lingurita Oregano
1 lingurita Sare

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cartofi la cuptor cu usturoi si lamaie

Ingrediente

Mod de preparare

Cartofi la cuptor cu usturoi si coaja de lamaie, in stil grecesc. Simplu si foarte usor de pregatit, din ingrediente acesibile tuturor. Niste cartofi crocanti, cu o aroma deosebita si foarte gustosi.

(Visited 213 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja.

2
Facut

Fiecare cartof se taie in jumatate, apoi fiecare jumatate se taie felii de grosime medie. Se pun intr-un vas cu apa rece.

3
Facut

Intr-un bol punem uleiul de masline, sarea, usturoiul pisat, coaja rasa de la lamaie si lingurita de oregano. Amestecam totul bine.

4
Facut

Cartofii ii scoatem din apa si ii aranjam intr-o tava, deasupra turnam compozitia pregatita anterior.

5
Facut

Amestecam totul bine si dam tava cu cartofi la cuptor pentru 45-50 de minute la temperatura de 180-200°C.

6
Facut

Periodic mai amestecam, sunt gata cand se rumenesc frumos.

7
Facut

Se servesc calzi cu salata, sau cu niste muraturi.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Untura de porc
urmator
Budinca cu piept de pui

Adauga comentariu