0 0
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1,5-2 kg Cartofi noi
500 gr Carnaciori din carne de pui
3-4 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
1 lingurita Rozmarin
1-2 lingurita Boia de ardei dulce
0,5 lingurita Piper negru macinat

Cartofi noi cu carnaciori la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Iata ca au aparut deja si cartofii noi, cu aceasta ocazie am hotarat sa va arat cum gatesc eu cartofii noi la cuptor cu carnaciori, o mancare simpla si foarte gustoasa. Alegeti cartofi de aceeasi marime, eu am folosit carnati din carne de pui, dar poti folosi carnaciorii tai preferati, doar ca momentul de coacere un pic o sa difere. Dupa cum se vede in poza, noi am servit totul cu o salata din varza cu castraveti, foarte bun 🙂 .

(Visited 152 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja, se pun intr-un vas mai mare.

2
Facut

Se adauga apoi deasupra uleiul, rozmarinul, boiaua de ardei dulce, sarea, piperul negru macinat si se amesteca totul bine.

3
Facut

Ii aranjam apoi intr-o tava asternuta cu o foaie de copt, printre ei punem carnaciorii. Dam totul la cuptor pentru 50-60 de minute, la temperatura de 180-200°C.

4
Facut

Amestecam periodic in tava, cartofii si carnaciorii sunt gata atunci cand se rumenesc frumos.

5
Facut

Se serveste totul cald.
Pofta Buna!

Adelina

Briose cu capsuni
anterior
Briose cu capsuni
urmator
Cartofi noi cu unt si marar
Briose cu capsuni
anterior
Briose cu capsuni
urmator
Cartofi noi cu unt si marar

Adauga comentariu