0 0
Cartofi noi cu unt si marar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi noi
50-80 gr Unt
1 legatura Marar verde mica
1 lingura Sare
4-5 boabe Piper negru boabe
1 buc Frunze de dafin

Cartofi noi cu unt si marar

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Imi plac mult cartofii noi si incerc sa profit de ei cat se poate de mult. Se gatesc foarte repede si usor, la gust sunt formidabili! Pentru aceasta reteta alegeti niste cartofi de aceeasi dimensiune, pentru ca timpul de fierbere sa fie la toti egal. Aveti grija sa nu-i fierbeti prea tare, riscati sa faceti piure din ei 🙂 . Untul il puteti inlocui cu uleiul de masline, dar dupa parerea mea in reteta aceasta el este de neinlocuit. Cartofii sunt moi si aromati, ii puteti servi drept garnitura, sau pur si simplu ca atare, cu salata preferata si cu ceva carne la gratar.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja, se pun la fiert intr-o cratita cu apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam sarea, piperul negru si frunza de dafin.

2
Facut

Lasam sa fiarba pentru 20-25 de minute, verificam daca s-au fiert cu un cutit, dupa care scurgem apa din cratita.

3
Facut

Topim untul si il turnam peste cartofi, mararul il spalam si taiem marunt, apoi il presuram deasupra.

4
Facut

Amestecam totul atent si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor
urmator
Prajitura cu capsuni
anterior
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor
urmator
Prajitura cu capsuni

Adauga comentariu