0 0
Cartofi prajiti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1,5 kg Cartofi rosii
1 buc Ceapa medie
3 catei Usturoi
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat

Cartofi prajiti

Ingrediente

Mod de preparare

Share

La prima vedere pare o mancare usor de realizat, dar va spun ca chiar de multe ori am dat gres la pregatirea ei, ba se ardeau cartofii fiind inca cruzi, sau se faceau piureu in tigaie. Dar acum se primesc exact ca la mama mea acasa, atunci cand eram copii. Se fac repede si pe langa niste muraturi sunt pur si simplu deliciosi.

(Visited 523 times, 4 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja.

2
Facut

Se taie in jumatate si se feliaza.

3
Facut

Turnati uleiul intr-o tigaie si il incalziti bine, apoi puneti cartofii in ea.

4
Facut

Dati focul mai incet si lasati sa se prajeasca un pic, curatim de coaja o ceapa si o taiem felii direct in tigaia cu cartofi.

5
Facut

Amestecati usor si lasati la foc mediu sa se prajeasca totul. Dupa 5-7 minute adaugati usturoiul feliat.

6
Facut

Saram si piparam, punem un capac deasupra si lasam sa se prajeasca pentru inca cateva minute, din cand in cand mai amestecam in tigaie, sa nu se arda cartofii.

7
Facut

Cand cartofii s-au rumenit frumos, semn ca sunt deja gata, puteti sa-i serviti.

8
Facut

Cartofii se servesc imediat asa calzi, cu o salata si niste muraturi.
Pofta Buna!

Adelina

Mancare de cartofi cu carne din piept de pui
anterior
Mancare de cartofi cu carne din piept de pui
Merluciu prajit
urmator
Merluciu prajit
Mancare de cartofi cu carne din piept de pui
anterior
Mancare de cartofi cu carne din piept de pui
Merluciu prajit
urmator
Merluciu prajit

Adauga comentariu