0 0
Chec aperitiv

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

170 gr Faina alba
3 buc Oua
150 ml Chefir
100 gr Unt
0,5 lingurita Sare
1 plic Praf de copt 10 gr
100 gr Salam parizier
1 buc Ardei gras rosu
100 gr Masline negre
100 gr Cascaval clasic

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Chec aperitiv

Ingrediente

Mod de preparare

Va prezint un chec aperitiv cu cascaval, legume si salam. Astazi eu am folosit ardei gras, salam parizier, masline negre si cascaval clasic, dar va pot spune ca-l puteti pregati cu ce va place voua… pastrama, masline verzi, gogosari, ciuperci, castraveti murati. Este foarte simplu de realizat si este foarte gustos, zilele trecute am facut din acest aluat niste briose aperitiv extraordinare, asa ca, aveti la alegere: briose, sau chec. Celor mici le-au placut briosele, iar celor mari- checul… vedeti si voi pentru ce, sau pentru cine veti pregati 🙂 .

(Visited 389 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Incepem cu umplutura pentru chec: spalam bine ardeiul si-i scoatem cotorul, apoi il taiem cubulete. Salamul si cascavalul la fel il taiem cubulete medii, maslinele le taiem felii.

2
Facut

Intr-un vas mai mare batem bine oule cu un pic de sare.

3
Facut

Apoi adaugam untul pe care l-am topim intr-o cratita si l-am racorim un pic, amestecam bine.

4
Facut

Apoi adaugam chefirul.

5
Facut

Incorporam bine praful de copt in faina, cu ajutorul unei lingure, sau furculite. Amestecam bine sa nu fie cocoloase.

6
Facut

Apoi adaugam celelalte ingrediente pe care le-am pregatit anterior. Amestecam usor cu o lingura, sau cu o spatula.

7
Facut

Turnati toata compozitia aceasta intr-o tava de chec asternuta cu o foaie de copt, dati tava la cuptor pentru 45-50 de minute la temperatura de 180-200°C, pana se rumeneste frumos.

8
Facut

Dupa acest timp, ii faceti testul cu scobitoarea si daca iese bine, atunci puteti sa scoateti checul din cuptor. Il lasati sa se raceasca complet.

9
Facut

Apoi il puteti felia si servi cu mare placere :) .
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Rulada din piept de pui cu masline
urmator
Salata cu ridiche neagra

Adauga comentariu