0 0
Chec cu cacao (de post)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200 g Faina alba calitate superioara
50 g Cacao pudra
1 plic Praf de copt 10 g
0,25 lingurite Sare
200 g Zahar
80 ml Ulei de floarea soarelui
300 ml Apa
1 buc Esenta de rom

Chec cu cacao (de post)

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Ador prajiturile cu ciocolata, acesta reteta e cea mai simpla varianta de chec ciocolatos. E super ieftin si super de delicios. Eram impotriva prajiturilor de post, mi se parea imposibil de realizat ceva gustos fara lapte, oua sau unt, dar credeti-ma ca acest chec mi-a spulberat toate conceptiile de prajituri de post. Cu incredere il recomand la toti.

(Visited 314 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Amestecam toate ingredientele uscate : faina, zaharul, praful de copt si cacao, sarea.

2
Facut

Adaugam apa, uleiul, esenta de rom si amestecam bine cu un tel.

3
Facut

Amestecati bine sa nu fie cocoloase, cam asa trebuie sa arate compozitia inainte de a o pune sa se coaca.

4
Facut

Ungem cu un pic de ulei o forma de chec, eu am folosit una rotunda si turnam aluatul in ea. Il coacem in cuptorul preincalzit la temperatura de 200°C pentru 30- 45 min .

5
Facut

e gata cand trece testul cu scobitoarea, cam asa trebuie sa arate la final.

6
Facut

Il lasam sa se raceasca de tot , il presuram optional cu zahar pudra si apoi il feliem.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Papanasi din carne de porc cu ciuperci
urmator
Legume la cuptor
anterior
Papanasi din carne de porc cu ciuperci
urmator
Legume la cuptor

Adauga comentariu