Ingrediente
-
300 gr Faina alba calitate superioara
-
4 buc Oua
-
100 ml Ulei de floarea soarelui
-
100 gr Nuci
-
300 gr Dovleacdeja copt la rola
-
150 gr Zahar
-
1 buc Esenta de vanilie
-
1 plic Praf de copt
-
0,5 Scortisoara
-
50 gr Stafide
-
50 ml Rom
Mod de preparare
Ei si daca mi-am facut cateva provizii bune de dovleac copt la congelator, am hotarat sa prepar, deasemenea, renumitul meu chec cu dovleac, nuci si stafide. Un chec pufos, aromat si pur si simplu delicios.
(Visited 106 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
Punem sa se coaca la rola dovleacul (vezi linkul dovleac copt), cand devine moale il pasam bine, va trebuie 300 gr de compozitie. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|