0 0
Chec cu nuca de cocos si ciocolata alba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200 gr Faina alba calitate superioara
2 buc Oua
70 gr Nuca de cocos
100 gr Zahar
100 gr Unt trebuie sa fie moale, la temperatura camerei
250 gr Chefir
1 buc Esenta de vanilie
1 plic Praf de copt 10 gr
100 gr Ciocolata alba
0,25 lingurita Sare

Chec cu nuca de cocos si ciocolata alba

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Este o super combinatie: ciocolata alba si nuca de cocos, si totul intr-un delicios chec. Dupa parerea mea este perfectiunea intruchipata, un chec moale si pufos, cu o aroma patrunzitoare.

(Visited 139 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ciocolata o taiem cubulete nu foarte mici.

2
Facut

Intr-un vas punem ouale, zaharul, untul moale, sarea si esenta de vanilie, mixam bine toata compozitia.

3
Facut

Adaugam chefirul si iarasi amestecam.

4
Facut

Apoi adaugam faina, in care am incorporat praful de copt, amestecam bine sa nu fie cocoloase.

5
Facut

La final adaugam nuca de cocos si ciocolata taiata cubulete, amestecam totul usor.

6
Facut

Turnam toata compozitia intr-o tava de chec asternuta cu o hartie de copt si dam totul in rola preincalzita la 180 grade °C pentru 45-50 de minute, pina se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea.

7
Facut

Dupa ce s-a copt, il scoateti de la rola si il lasati sa se raceasca.

8
Facut

Apoi dati la o parte hartia de copt, optional puteti sa-l presurati cu zahar pudra, il taiati felii si puteti sa-l serviti.
Pofta Buna!

Adelina

Salata "Mimoza"
anterior
Salata „Mimoza”
Chifle cu lapte
urmator
Chifle cu lapte
Salata "Mimoza"
anterior
Salata „Mimoza”
Chifle cu lapte
urmator
Chifle cu lapte

4 comentarii Ascunde comentariile

Adauga comentariu