• Acasa
  • Aperitive
  • Chipsuri cu salata din batoane de crabi surimi si cascaval
1 0
Chipsuri cu salata din batoane de crabi surimi si cascaval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

300 gr Batoane de crab surimi
100-150 gr Cascaval
3 buc Oua
400 gr Porumb conservat o cutie
200-300 gr Maioneza
1 cutie Chips-uri la cutie (gen pringles)
0,5 lingurita Sare dupa gust
1 legatura Marar verde mica

Chipsuri cu salata din batoane de crabi surimi si cascaval

Ingrediente

Mod de preparare

Share

As putea spune ca sunt niste aperitive foarte interesante, nu? 🙂 . Se prepara foarte repede si sunt foarte gustoase, un lucru important ar fi ca o data ce le faceti, imediat sa le serviti, altfel se inmoaie chipsurile si nu mai sunt atat de crocante.

(Visited 123 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Batoanele de crabi surimi daca sunt de la congelator le scoateti din timp sa se dezghete un pic. Le taiati cubulete mici si le puneti intr-un vas mai mare.

2
Facut

Ouale se fierb tari si se taie marunt, le adaugam si pe ele in vas.

3
Facut

Acum urmeaza sa taiem cascavalul cubulete mici.

4
Facut

Scurgeti de apa porumbul si il adaugati in vasul cu celelalte ingrediente.

5
Facut

Puneti maioneza, potriviti de sare si amestecati totul bine.

6
Facut

Luati cu o lingura din compozitie si puneti cate putin pe fiecare bucata de chips, optional infrumusetati cu marar verde.
Pofta Buna!

Adelina

Gaina umpluta cu ciuperci si cascaval
anterior
Gaina umpluta cu ciuperci si cascaval
Pilaf cu carne de porc
urmator
Pilaf cu carne de porc
Gaina umpluta cu ciuperci si cascaval
anterior
Gaina umpluta cu ciuperci si cascaval
Pilaf cu carne de porc
urmator
Pilaf cu carne de porc

Adauga comentariu