0 0
Ciorba de cartofi cu carne afumata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400-500 gr Carne afumata
5-6 buc Cartofi medii
1 buc Morcov
0,5 buc Radacina de telina
1 buc Ceapa
400-500 gr Bors acru dupa gust
1 lingura Sare dupa gust
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 legatura Patrunjel proaspat
2 buc Oua doar galbenusurile
100 ml Smantana

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ciorba de cartofi cu carne afumata

Ingrediente

Mod de preparare

Zilele trecute imi veni asa o pofta mare de o ciorba delicioasa cu carne afumata, nu e chiar sanatos, dar e al naibii de gustos, mai ales daca e servita cu niste ardei iuti 🙂 . Alegeti carne cu putina grasime si legumele voastre preferate, eu am folosit aceasta combinatie si este foarte reusita.

(Visited 92 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Legumele (morcovul, radacina de telina si ceapa) se spala si se taie cubulete medii, se pun apoi la prajit intr-o tigaie cu ulei.

2
Facut

Lasati sa se pregateasca pentru 7-10 minute, dupa care adaugam carnea taiata bucati mai mari si mai lasati pe foc inca 5 minute.

3
Facut

Treceti totul intr-o cratita cu volumul de 4-5 litri.

4
Facut

Turnam in cratita 2-3 litri de apa.

5
Facut

Cand apa incepe sa fiarba, faceti focul mic, acoperiti cratita cu capac si lasati sa fiarba pentru 25-30 de minute.

6
Facut

Dupa care adaugam cartofii spalati, curatati si taiati cubulete medii, lasam sa fiarba inca pentru 15-20 de minute, sau pana sunt gata cartofii.

7
Facut

Intr-un bol mai adanc amestecam galbenusurile de ou cu smantana.

8
Facut

Cand cartofii s-au fiert, adaugam borsul acru si potrivim de sare, lasam sa fiarba pentru 3-5 minute.

9
Facut

Apoi luam cu un polonic din zeama de ciorba si turnam in amestecul de smantana, amestecand continuu, asa cam 7-9 polonice.

10
Facut

Apoi turnati in cratita cu ciorba, amestecati bine.

11
Facut

Spalam, tocam marunt patrunjelul si-l adaugam in ciorba, lasam sa fiarba inca 2-3 minute, dupa care stingem focul, punem capacul si lasam sa se patrunda totul pentru 10-15 minute.

12
Facut

Se serveste aceasta ciorba calda, cu niste ardei iuti.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Zmeura conservata cu zahar (fara fierbere)
urmator
Prajitura cu visine

Adauga comentariu