1 0
Ciorba de varza murata (bors scazut)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 gk Varza murata
1-1,5 kg Carne de porc costite de porc
1-2 buc Ceapa
1-2 buc Morcov
1 lingura Boia de ardei dulce
5-6 linguri Sos de rosii de casa, sau 2 linguri de tomat
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
2 buc Frunze de dafin
5-6 buc Piper negru boabe

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ciorba de varza murata (bors scazut)

Ingrediente

Mod de preparare

La sarbatorile de iarna, cand mesele sunt doldora de carne, este binevenita si o ciorba de varza murata. Aceasta este reteta familiei mele, se prepara foarte usor si este foarte gustoasa. Neaparat pentru prepararea acestei ciorbe alegeti niste carne mai grasa, eu prefer sa o gatesc cu niste costite de porc. Va recomand sa o incercati, este pur si simplu delicioasa!

(Visited 1,406 times, 5 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine varza in cateva ape si o taiem bucati medii, numai nu prea mici, punem un strat de varza intr-o cratita in care o sa facem ciorba.

2
Facut

Carnea se spala bine, se portioneaza bucati potrivite si se aranjeaza in cratita, peste stratul de varza murata. Apoi se astupa cu inca un strat de varza murata.

3
Facut

Curatam de coaja ceapa si o taiem felii, o punem sa se prajeasca in putin ulei.

4
Facut

Curatam de coaja morcovii si-i taiem rondele, ii adaugam in tigaia cu ceapa, lasam sa se caleasca usor pentru 5-6 minute la foc mediu.

5
Facut

Apoi adaugam sosul de rosii si o lingura de boia de ardei dulce, amestecam bine.

6
Facut

Adaugam un pic de apa in tigaie si lasam sa dea in clocot.

7
Facut

Dupa acest timp, turnam toata compozitia din tigaie in cratita cu varza murata si carne, adaugam piperul negru boabe si frunza de dafin.

8
Facut

Turnam apa cat sa acopere toata varza si o punem la fiert. Cand incepe sa fiarba, dam focul mai incet si-l lasam sa se fiarba pentru 3-4 ore, fara sa amesteci in el.

9
Facut

Dupa acest timp, stingem focul si lasam sa se patrunda pentru cateva minute.

10
Facut

Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
Parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola
anterior
Parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola
Clatite cu visine
urmator
Clatite cu visine

Adauga comentariu