0 0
Ciuperci in tigaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

600-800 gr Ciuperci champinion
4 buc Ceapa mari
1-2 catei Usturoi optional
50 ml Ulei de floarea soarelui
0,5-1 lingurita Sare dupa gust
1 buc Frunze de dafin
0,25 lingurita Piper negru macinat

Ciuperci in tigaie

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O tochitura foarte gustoasa din ciuperci cu ceapa. O mancare ce o puteti servi alaturi de o garnitura din orez, hrisca, paste, mamaliga… dupa preferinta fiecaruia. Usturoiul nu este obligatoriu, daca nu va place puteti sa nu il adaugati.

(Visited 185 times, 18 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ceapa o decojim si o spalam. La ingrediente am scris 4 cepe mari, la mine in poza sunt mai multe :) ... dar sunt foarte mici.

2
Facut

Deci, taiem ceapa in jumatate si apoi o feliem.

3
Facut

Incingem bine o tigaie mai adanca cu ulei si punem sa se caleasca ceapa in ea.

4
Facut

Ciupercile le spalam.

5
Facut

Si taiem felii mai mari.

6
Facut

Ceapa trebuie sa se rumeneasca un pic.

7
Facut

Apoi adaugam ciupercile la ea. Amestecam totul impreuna.

8
Facut

Saram si piparam, adaugam frunza de dafin, amestecam bine si lasam sa se caleasca pentru 15-20 de minute la foc mediu.

9
Facut

Apoi adaugam usturoiul pisat bine si mai lasam la foc pentru inca 5 minute.

10
Facut

Se serveste cu multa placere :)
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Biscuiti cu arahide
urmator
Chiftele din carne cu dovlecei
anterior
Biscuiti cu arahide
urmator
Chiftele din carne cu dovlecei

Adauga comentariu