0 0
Ciuperci in tigaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

600-800 gr Ciuperci champinion
4 buc Ceapa mari
1-2 catei Usturoi optional
50 ml Ulei de floarea soarelui
0,5-1 lingurita Sare dupa gust
1 buc Frunze de dafin
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ciuperci in tigaie

Ingrediente

Mod de preparare

O tochitura foarte gustoasa din ciuperci cu ceapa. O mancare ce o puteti servi alaturi de o garnitura din orez, hrisca, paste, mamaliga… dupa preferinta fiecaruia. Usturoiul nu este obligatoriu, daca nu va place puteti sa nu il adaugati.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ceapa o decojim si o spalam. La ingrediente am scris 4 cepe mari, la mine in poza sunt mai multe :) ... dar sunt foarte mici.

2
Facut

Deci, taiem ceapa in jumatate si apoi o feliem.

3
Facut

Incingem bine o tigaie mai adanca cu ulei si punem sa se caleasca ceapa in ea.

4
Facut

Ciupercile le spalam.

5
Facut

Si taiem felii mai mari.

6
Facut

Ceapa trebuie sa se rumeneasca un pic.

7
Facut

Apoi adaugam ciupercile la ea. Amestecam totul impreuna.

8
Facut

Saram si piparam, adaugam frunza de dafin, amestecam bine si lasam sa se caleasca pentru 15-20 de minute la foc mediu.

9
Facut

Apoi adaugam usturoiul pisat bine si mai lasam la foc pentru inca 5 minute.

10
Facut

Se serveste cu multa placere :)
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Biscuiti cu arahide
urmator
Chiftele din carne cu dovlecei

Adauga comentariu