0 0
Ciuperci la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Ciuperci champinion
2-3 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat dupa gust

Ciuperci la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Asa fac eu ciupercile la cuptor, sunt rumene, frumoase si gustoase. Se prepara foarte repede si usor. Le puteti servi ca mancare aparte, ca o garnitura, sau ca un aperetiv delicios.

(Visited 766 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Ciupercile se spala bine. Se toarna uleiul de masline peste ele si se amesteca bine ca toate ciupercutele sa fie unse cu ulei.

2
Facut

Apoi se pun intr-o tava si se dau la coptor.

3
Facut

Peste un timp veti observa ca vor lasa apa, scurgeti atent aceasta apa din tava, sarati si piparati ciupercile si le dati inapoi la cuptor.

4
Facut

Amestecati din cand in cand ciupercile cu o spatula, sau cu o lingura, pentru o culoare mai uniforma. Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

5
Facut

Le serviti cu ce va place mai mult, eu le-as manca asa calde si fara nimic, la cat de bune sunt :) .
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Gogosari marinati in otet
urmator
Peste carp la tigaie
anterior
Gogosari marinati in otet
urmator
Peste carp la tigaie

Adauga comentariu