0 0
Clatite cu branza de vaci (Mule)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1l Aluat pentru clatite
700-800 g Branza de vaci
4-5 linguri Zahar dupa gust
4-5 buc Oua
1 buc Esenta de vanilie
150 g Unt

Clatite cu branza de vaci (Mule)

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Un desert la care nu pot rezista cei mari dar si cei mici. Sunt delicioase, pufoase, moi, cu o aroma patrunzatoare de unt si vanilie. Clatitele le-am facut dupa reteta mea de aluat pentru clatite doar ca in compozitie am adaugat un pic de zahar.

(Visited 1.944 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Preparati clatitele, dupa reteta de la aluat pentru clatite.

2
Facut

Amestecati bine branza de vaci cu zahar, oua si esenta de vanilie.

3
Facut

Foile de clatite le taiati in jumatate, pentru a le face mai mici, dar daca nu dispuneti de timp si le doriti mai mari - le lasati asa cum sunt. Pe marginea clatitei puneti o lingura de amestec de branza de vaci.

4
Facut

Le rulati atent si le puneti intr-o tava de cuptor unsa cu un pic de unt, eu am ales un vas rotund de ceramica.

5
Facut

Aranjati clatitele uniform in tava pina faceti primul strat, puneti peste ele bucatele de unt.

6
Facut

Asa procedam pina umplem tava, sau vasul care il vei da la copt. Stratul final va fi acoperit cu bucatele mici de unt.

7
Facut

Astupam cu o folie argintie si dam la rola preincalzita la temperatura de 180-200°C pentru 30-40 minute.

8
Facut

Veti observa ca dupa ce sunt gata, ele vor strange tot untul din tava. Clatitele se servesc calde cu orice sos doriti.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Aluat pentru clatite
urmator
Linte cu becon
anterior
Aluat pentru clatite
urmator
Linte cu becon

Adauga comentariu