1 0
Compot din fructe uscate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400 gr Fructe uscate pere, mere si prune
4-5 linguri Zahar
4-5 l Apa

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Compot din fructe uscate

Ingrediente

Mod de preparare

Fructele uscate sunt o sursa bogata in fibre, vitamine si antioxidanti. La prepararea acestui “Compot din fructe uscate” am folosit mere, pere si prune uscate, este o combinatie foarte reusita.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam fructele uscate in cateva ape.

2
Facut

Le punem intr-o cratita in care turnam apa si o punem la fiert. Adaugam zaharul si amestecam.

3
Facut

De cand incepe sa fiarba, dam focul mai incet si lasam inca pentru 5-10 minute, la foc mediu. Apoi stingem focul, punem capacul la cratita si lasam totul sa se patrunda pentru 30-40 de minute.

4
Facut

Dupa acest timp, se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
Rulada cu gem
anterior
Rulada cu gem
Cornuri cu gem
urmator
Cornuri cu gem

Adauga comentariu