0 0
Conopida cu mazare verde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400-500 gr Conopida
250-300 gr Mazare verde congelata
25-30 gr Unt
2 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Conopida cu mazare verde

Ingrediente

Mod de preparare

O mancarica foarte usoara si gustoasa. Eu am folosit mazare congelata, nu necesita decongelare din timp. Este o mancare numai buna in zilele de post, doar sa omiteti bucatica de unt 🙂 , este foarte buna si satioasa. Pentru un pic de culoare eu am adaugat curcuma, dar nu este obligatoriu…puteti sa adaugati aromele, sau condimentele voastre preferate.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam conopida si o desfacem bucatele.

2
Facut

O taiem apoi bucati mai mici.

3
Facut

Punem la incins o tigaie cu uleiul de masline si bucatica de unt.

4
Facut

Adaugam in ea conopida taiata, amestecam si calim 2-3 minute.

5
Facut

Apoi adaugati mazarea verde si caliti impreuna pentru 3-5 minute la foc iute, amestecand periodic. Dupa acest timp, punem capacul si lasam sa se pregateasca totul deja la foc mediu pentru inca 10 minute.

6
Facut

Apoi adaugam sarea, piperul negru macinat si optional jumatate de lingurita de curcuma, amestecam bine si lasam inca pentru 3-4 minute.

7
Facut

Apoi stingem focul si lasam sa se patrunda totul, cu capacul deasupra, pentru 10 minute. Dupa care se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Salata cu piept de pui si avocado
urmator
Salata de fenicul

Adauga comentariu