0 0
Cotlet de porc la tigaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

3 buc Cotlet de porc
3-4 buc Usturoi
3-4 linguri Ulei de masline
150-200 ml Vin alb
2 crengute Rozmarin
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat

Cotlet de porc la tigaie

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Aceasta reteta de cotlet de porc la tigaie am gatit-o pentru o cina linistita in familie, cu o piure de cartofi si o salata de rosii cu castraveti si desigur cu un pahar de vin rosu. A placut la toti, in special sotului. Se prepara repede si usor.

(Visited 216 times, 4 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cotletul de porc se spala si se usuca cu niste servetele de bucatarie.

2
Facut

Saram si piparam, taiem felii usturoiul si presuram deasupra rozmarinul.

3
Facut

Punem o tigaie la foc si turnam uleiul de masline in ea, apoi punem bucatile de carne.

4
Facut

Rumenim carnea pe ambele parti la foc mare, apoi turnam vinul si lasam sa se evapore. Turnam cateva linguri de apa, punem capacul la tigaie si lasam 15 minute la foc mediu pina se coace bine.

5
Facut

Cotletul trebuie sa fie rumenit frumos.

6
Facut

O serviti calda cu garnitura preferata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Bruschete cu rosii si usturoi
urmator
Conopida pane
anterior
Bruschete cu rosii si usturoi
urmator
Conopida pane

Adauga comentariu