0 0
Crutoane aromate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Paine franzela
2-3 linguri Ulei de masline sau de floarea soarelui
1 lingurita Usturoi granulat
0,5 lingurita Oregano
0,5 lingurita Sare dupa gust

Crutoane aromate

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Zilele trecute s-a intamplat ca mi-a mai ramas cateva felii de paine care incepu deja sa se inaspreasca, asa ca mi-am zis sa fac aceste crutoane aromate. Astfel va arat si voua o metoda foarte usoara de a le pregati. Sunt extrem de aromate si dau savoare bucatelor, fie ca le folositi in supe sau salate. Puteti folosi orice fel de paine aveti prin bucatarie si mirodeniile le puteti varia in dependenta de preferinte… busuioc, cimbru, piper, oregano. Daca nu aveti usturoi granulat, pur si simplu il inlocuiti cu unu, doi catei de usturoi… doar ca trebuie pisat bine si de adaugat cu cateva minute inainte in uleiul de masline, pentru ca sa se patrunda mai bine gustul si mirosul. Dupa cum am mai zis, sunt numai bune cu supe creme, salate si chiar sunt foarte bune asa simple… sunt chiar mai bune decat cele din comert care sunt cu o sumedenie de adaosuri ce dauneaza grav sanatatii.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Taiem franzela cubulete mici.

2
Facut

O punem intr-un vas mai incapator. Adaugam sarea, uleiul si toate mirodeniile. Amestecam totul bine cu mainile... mie mai usor imi iese sa zdruncin bine vasul, asa se distribuie uleiul mai uniform.

3
Facut

Aranjam totul intr-o tava asternuta cu o foaie de copt. Dam apoi tava in cuptorul preincalzit la 180-200 grade °C pentru 15-20 minute.

4
Facut

Pana se rumenesc usor, aveti grija sa nu le ardeti.

5
Facut

Apoi le lasati sa se raceasca si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Conopida cu legume la rola
urmator
Salata crocanta
anterior
Conopida cu legume la rola
urmator
Salata crocanta

Adauga comentariu