0 0
Cum decojim rosiile

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Rosii
Apa

Cum decojim rosiile

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Si daca ne apropiem cu pasi repezi de sezonul conservatiilor, astazi va propun o metoda foarte usoara de decojire a rosiilor. Le decojim simplu si fara mare efort. Rosiile astfel decojite le vom folosi la diferite retete: zacusca, supe, ciorbe, tocanite, sosuri… la ce doriti.

(Visited 56 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine rosiile.

2
Facut

Punem o cratita cu apa la fiert, intre timp ne ocupam de rosii- le facem cate o taietura in forma de cruce in coaja, nu adanc.

3
Facut

Cand incepe sa fiarba apa, le dam drumul rosiilor in ea. Le tinem in apa nu mai mult de 2 minute.

4
Facut

Le scoatem cu o spatula si le punem intr-un vas cu apa rece, le lasam putin sa se raceasca.

5
Facut

Apoi le decojiti usor si le folositi mai departe la reteta dumneavoastra.

Adelina

anterior
Papanasi
urmator
Pastai la congelator
anterior
Papanasi
urmator
Pastai la congelator

Adauga comentariu