0 0
Cum decojim rosiile

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Rosii
Apa

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cum decojim rosiile

Ingrediente

Mod de preparare

Si daca ne apropiem cu pasi repezi de sezonul conservatiilor, astazi va propun o metoda foarte usoara de decojire a rosiilor. Le decojim simplu si fara mare efort. Rosiile astfel decojite le vom folosi la diferite retete: zacusca, supe, ciorbe, tocanite, sosuri… la ce doriti.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine rosiile.

2
Facut

Punem o cratita cu apa la fiert, intre timp ne ocupam de rosii- le facem cate o taietura in forma de cruce in coaja, nu adanc.

3
Facut

Cand incepe sa fiarba apa, le dam drumul rosiilor in ea. Le tinem in apa nu mai mult de 2 minute.

4
Facut

Le scoatem cu o spatula si le punem intr-un vas cu apa rece, le lasam putin sa se raceasca.

5
Facut

Apoi le decojiti usor si le folositi mai departe la reteta dumneavoastra.

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Papanasi
urmator
Pastai la congelator

Adauga comentariu