1 0
Dovleac copt la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400-500 gr Dovleac
50 gr Zahar
1 lingurita Scortisoara

Dovleac copt la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Dovleacul este un aliment bogat in antioxidanti si vitamine, cu usurinta poate fi inclus in numeroase retete sanatoase si delicioase. Aceasta reteta de dovleac copt la cuptor este una simpla, dar reusita. Mie imi place foarte mult acest dovleac la cuptor, presurat cu niste nuci macinate si inlocuind zaharul cu un pic de miere de albine sunt sigura ca o sa placa tuturor.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Curatim bine dovleacul, il spalam si il taiem felii mai mari. Il punem pe o tava asternuta cu o foaie de copt. Acoperiti tava cu o folie de aluminiu, pentru a se coace mai bine dovleacul.

2
Facut

Il dati la cuptor pentru 40 de minute la temperatura de 200-220 grade °C. Apoi scoateti folia de aluminiu si verificati cu un cutit daca dovleacul este copt.

3
Facut

Intr-un vas mai mic amestecati zaharul cu scortisoara si presurati acest amestec peste dovleacul copt, dati totul la cuptor pentru 10-15 minute, sau pina se rumeneste un pic, fara folia de aluminiu.

4
Facut

Il scoateti de la cuptor si puteti sa il serviti imediat.
Pofta Buna!

Adelina

Salata Caprese
anterior
Salata Caprese
Terci de orez
urmator
Terci de orez
Salata Caprese
anterior
Salata Caprese
Terci de orez
urmator
Terci de orez

Adauga comentariu