0 0
Dovleac cu mere si gutui la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

200-300 gr Dovleac
1 buc Mere
1 buc Gutuie
1 lingura Miere
1 lingura Nuci maruntite
1 lingura Stafide

Dovleac cu mere si gutui la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Si daca zana Toamna ne-a daruit atatea fructe si legume, de ce sa nu profitam la maximum de ele si sa nu facem ceva bun, gustos si sanatos? Atunci cand vii obosit de la serviciu, sau pur si simplu doresti sa prepari usor un desert, dovleacul cu mere si gutui la cuptor este alegerea perfecta. Si daca omitem mierea, nucile si stafidele, iar celelalte ingrediente coapte la cuptor le mixam bine intr-un robot de bucatarie, sau simplu le pisam cu o furculita, atunci vom obtine un desert foarte sanatos pentru bebelusi. Asa ca tu alegi cum sa il servesti 🙂 .

(Visited 110 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Fructele se spala si se curata de seminte, dovleacul se curata de coaja, se taie totul bucati mari. Punem totul pe o tava asternuta cu o foaie de copt, astupam cu o folie de aluminiu si dam la rola pentru 30-40 de minute la temperatura de 200-220 grade °C.

2
Facut

Cand sunt gata coapte, le scoateti de la rola si le lasati un pic sa se raceasca.

3
Facut

Le puneti intr-un bol de servit, adaugati deasupra mierea, nucile maruntite si stafidele si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Paste "Fusilli" cu ton
anterior
Paste „Fusilli” cu ton
Salata de vinete cu usturoi si maioneza
urmator
Salata de vinete cu usturoi si maioneza
Paste "Fusilli" cu ton
anterior
Paste „Fusilli” cu ton
Salata de vinete cu usturoi si maioneza
urmator
Salata de vinete cu usturoi si maioneza

Adauga comentariu