Ingrediente
-
1 kg Cirese albe
-
1 kg Zahar
-
200 ml Apa
Mod de preparare
O dulceata senzationala, cu un gust fin si o aroma deosebita, iar de culoare nici nu mai zic nimic… aur curat 😉 . Este o reteta foarte veche, tot secretul este in timpul fierberii, pe etape. Daca observati ca totusi dulceata nu se leaga, ramane lichida, atunci o mai fierbeti un pic. Si v-as mai sfatui sa nu faceti dulceata din o cantitate mare de cirese, cel mai bine ar fi din doua kilograme.
(Visited 158 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|