0 0
Dulceata din coacaze negre (Fara fierbere)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 kg Coacaze negre
2 kg Zahar

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Dulceata din coacaze negre (Fara fierbere)

Ingrediente

Mod de preparare

Pomusoarele negre ofera multiple beneficii organismului nostru, in primul rand deoarece contin o multime de antioxidanti care ne ajuta sa luptam impotriva cancerului si a bolilor cardiovasculare. Coacaza neagra face si ea parte din pomusoarele negre, nu voi enumera toate beneficiile ei, fiindca sunt multiple, dar va voi prezenta o reteta simpla de dulceata, ce pastreaza in intregime toate proprietatile ei. Cand eram mici, in fiecare an mama pregatea aceasta dulceata, zicand: “E buna pentru hemoglobina”. Acum, cand am deja si eu copii mei, involuntar o prepar si eu 🙂 , am plantat cateva tufe in gradina, astfel avem coacazele noastre, dar sunt sigura, ca acum, la sezon, le gasiti cu usurinta in comert. Dulceata trebuie pastrata numaidecat la frigider, dar daca doriti sa o pastrati in camara, atunci o fierbeti pentru 5 minute de cand da in clocot si o puneti in borcane sterilizate. O dulceata foarte gustoasa, cu un gust dulce- acrisor.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Alegem coacazele de crengute si frunze, apoi le spalam bine in cateva ape.

2
Facut

Apoi le dam prin masina de tocat carne.

3
Facut

Deasupra turnam zaharul si amestecam bine.

4
Facut

Astupam vasul si-l dam la rece pentru o zi, amestecand periodic in el.

5
Facut

Dupa acest timp, il turnam in borcane sterilizate si le depozitam la rece in frigider.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Trandafiri (Prajitei in ulei)
urmator
Dovlecei umpluti cu mozzarella la cuptor

Adauga comentariu