0 0
Fasole verde cu usturoi si busuioc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

700-800 gr Fasole verde
2-3 catei Usturoi
2 linguri Ulei de masline
2-3 crengute Busuioc proaspat
0,5-1 lingurita Sare
1 lingura Otet balsamic

Fasole verde cu usturoi si busuioc

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O garnitura foarte gustoasa si sanatoasa, numai buna pe langa o friptura din porc, sau vita. Pastaile de fasole verde sunt preferatele mele, se prepara usor si au un gust placut. Timpul de fierbere poate sa difere, unele pastai sunt mai groase, altele mai subtirele si apoi unele persoane le iubesc un pic mai crocante, altele mai moi… vedeti cum va plac voua. Eu as manca in fiecare zi aceasta mancare, fara friptura, fara nimic… otetul balsamic ii da un gust senzational, incercati si voi 🙂 .

(Visited 3 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Rupem capetele de la fasole, daca doriti puteti sa le taiati in jumatate, mie imi plac asa mari.

2
Facut

Punem la fiert apa intr-o cratita si cand incepe sa fiarba, dam drumul la fasole in ea, saram un pic, punem capacul la cratita, dam focul mai incet si lasam sa fiarba pentru 20-30 de minute.

3
Facut

Dupa acest timp, le scoatem din apa intr-un vas si cat sunt inca fierbinti, adaugam usturoiul taiat felii si frunzele de la crengutele de busuioc taiate marunt.

4
Facut

Adaugam uleiul, potrivim de sare si amestecam totul, astupam vasul cu un capac si lasam sa se patrunda aromele pentru 10 minute.

5
Facut

La final stropim cu otet balsamic si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Dovlecei „Limba Soacrei”
urmator
Paste cu creveti in sos de rosii
anterior
Dovlecei „Limba Soacrei”
urmator
Paste cu creveti in sos de rosii

Adauga comentariu