1 1
File de peste pangasius pane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg File de pangasius
4 buc Oua
100-150 gr Faina
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
100-150 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit

File de peste pangasius pane

Ingrediente

Mod de preparare

Share

E reteta clasica de peste pane, se prepara repede si mai este si foarte gustosa. Puteti serviti acest file de peste pangasius pane cu o mamaliga, orez, sau cu o piure de cartofi delicioasa. Mie mi se pare cam gras acest fel de file de peste, asa ca am pus pe platou si cateva felii de lamaie cand l-am servit. Va doresc mult noroc si la aceasta reteta.

(Visited 4.959 times, 10 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Fileul de peste se taie bucati dorite, se sareaza si se pipareaza.

2
Facut

Fiecare bucata o trecem prin faina.

3
Facut

Batem bine cu o furculita ouale si saram un pic, apoi trecem prin aceasta compozitie fileul de peste deja trecut prin faina.

4
Facut

Apoi il punem sa se prajeasca la foc mediu in uleiul incins bine.

5
Facut

Rumeniti bine pe ambele parti.

6
Facut

Le scoateti pe un prosop de hartie, procedati astfel cu toate bucatile de peste.

7
Facut

Se serveste cald pe linga garnitura preferata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Conopida pane
urmator
Salata de vinete coapte
anterior
Conopida pane
urmator
Salata de vinete coapte

Adauga comentariu