0 0
File de porc la cuptor cu usturoi si vin alb

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg File de porc
150 ml Vin alb
7-10 catei Usturoi
3-4 linguri Ulei de masline sau de floarea soarelui
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
1 lingura Boia de ardei dulce

File de porc la cuptor cu usturoi si vin alb

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Fileul de porc la cuptor se gateste destul de repede. Iubesc fileul de porc deoarece pot sa experimentez cu o gama larga de condimente, de aceasta data am folosit minimum de condimente. Carnea se primeste moale si frageda, noi l-am servit cu terci de malai, este foarte gustos.

(Visited 1.058 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Carnea se spala, se taie felii de grosimea unui deget, cam 1 cm, apoi se da bine pe ambele parti cu sare, piper negru si boia de ardei dulce. Se acopera cu pelicula si se lasa pentru 2-3 ore la frigider.

2
Facut

Se unge cu ulei o tava pentru copt, se pun in ea bucatile de carne, se curata de coaja usturoiul si se feliaza peste carne.

3
Facut

Turnam in tava vinul alb si dam totul in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 45-50 de minute.

4
Facut

Din cand in cand mai stropiti carnea cu sosul din tava si daca mai este nevoie, intoarceti carnea de pe o parte pe alta, asa se va coace bine pe ambele parti. Este gata atunci cand este rumenita frumos.

5
Facut

Serviti totul cald pe linga garnitura si salata preferata.
Pofta Buna!

Adelina

Prajitura cu nuca de cocos
anterior
Prajitura cu nuca de cocos
Cappelletti
urmator
Cappelletti
Prajitura cu nuca de cocos
anterior
Prajitura cu nuca de cocos
Cappelletti
urmator
Cappelletti

Adauga comentariu