0 0
Floare din ceapa rosie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

5-6 buc Ceapa rosie
4-5 linguri Otet balsamic
4-5 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Floare din ceapa rosie

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va prezint astazi o metoda foarte usoara si interesanta de infrumusetare a platourilor cu bucate, sau cum sa pregatiti cepele rosii la rola, pentru ca la final sa obtineti niste flori spectaculoase si foarte gustoase 🙂 .

(Visited 58 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Curatam de coaja cepele, taiem un pic capatul de jos, astfel ca sa stea drepte pe tava.

2
Facut

Apoi fiecare ceapa o taiem in 8 bucati, dar nu pina la capat.

3
Facut

Le aranjam intr-un vas mai mare, saram si piparam.

4
Facut

Intr-un vas amestecam uleiul cu otetul balsamic.

5
Facut

Turnam toata compozitia peste ceapa, amestecam usor.

6
Facut

Le aranjam intr-o tava in care am asternut o foaie de copt, lasam loc intre ele si turnam deasupra cate putin din uleiul si otetul balsamic ramas in vas.

7
Facut

Apoi acoperim cu o folie de aluminiu si dam totul in cuptorul preincalzit la temperatura de 220°C pentru 25-30 de minute.

8
Facut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si mai lasam sa se coaca pentru inca 5-7 minute.

9
Facut

Le scoateti atent din tava cu ajutorul unei spatule si le aranjati pe un platou.

10
Facut

Si asta este tot!
Pofta Buna!

Adelina

Turta dulce cu banane si gem
anterior
Turta dulce cu banane si gem
Rulada cu mere
urmator
Rulada cu mere
Turta dulce cu banane si gem
anterior
Turta dulce cu banane si gem
Rulada cu mere
urmator
Rulada cu mere

Adauga comentariu