Ingrediente
-
500 gr Faina alba+ sau -
-
1 buc Oua
-
200 gr Untmoale, la temperatura camerei
-
1 lingura Ulei de floarea soarelui
-
1 lingura Otet de vin
-
0,25 lingurita Sare
Mod de preparare
De curand am aflat despre aceasta metoda rapida de aluat foietaj, foarte simplu de realizat. Cu acest aluat am pregatit niste placintele ca din poveste 😉 Aluatul este gata de lucru imediat dupa ce l-ati facut, dar se pastreaza foarte bine in congelator pentru cateva zile… chiar si o luna. Pe site mai am o reteta de aluat in foi la fel de buna, doar ca metoda imi pare mai migaloasa.
(Visited 169 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|