0 0
Friptura de porc impanata cu usturoi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Carne de porc muschi
10-15 catei Usturoi
1 lingura Sare
0,5-1 lingurita Piper negru macinat
1 lingura Maioneza
1 lingura Mustar
1 lingurita Boia de ardei dulce

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Friptura de porc impanata cu usturoi

Ingrediente

Mod de preparare

Imi place foarte mult aceasta friptura de porc impanata cu usturoi. Este o reteta ce o fac foarte des, carnea pregatita astfel este moale si aromata. O puteti servi cu ce doriti dumneavoastra: cartofi, paste, orez, legume fierte, sau coapte la cuptor, salata… se combina cu orice si la sigur ca nu o sa va strice masa de sarbatoare 🙂 , dar din contra… este foarte aratoasa si gustoasa.

(Visited 100 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine carnea, o saram si piparam.

2
Facut

Usturoiul il decojim Si il taiem in jumatate.

3
Facut

Apoi facam in cane gauri adanci cu un cutit.

4
Facut

In fiecare buzunar adancim, punem cate o bucata de usturoi.

5
Facut

Carnea o trecem apoi intr-un vas, acoperim cu capac, sau folie alimentara si o lasam la rece sa se mureze pentru 4-5 ore.

6
Facut

Apoi o invelim intr-o folie de aluminiu.

7
Facut

O punem intr-o tava si o dam in coptorul preincalzit pentru 1 ora si jumatate la temperatura de 200°C.

8
Facut

Apoi desfacem atent folia de aluminiu.

9
Facut

Si o dam deasupra bine cu un sos pregatit din maioneza, mustar si boia de ardei dulce.

10
Facut

O dam inapoi la cuptor pentru inca 20-30 de minute, pana se rumeneste frumos.

11
Facut

O serviti calda alaturi de garnitura si salata preferata.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Salata de conopida
urmator
Rulada din cane de porc cu fistic

Adauga comentariu