0 0
Friptura de porc impanata cu usturoi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Carne de porc muschi
10-15 catei Usturoi
1 lingura Sare
0,5-1 lingurita Piper negru macinat
1 lingura Maioneza
1 lingura Mustar
1 lingurita Boia de ardei dulce

Friptura de porc impanata cu usturoi

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Imi place foarte mult aceasta friptura de porc impanata cu usturoi. Este o reteta ce o fac foarte des, carnea pregatita astfel este moale si aromata. O puteti servi cu ce doriti dumneavoastra: cartofi, paste, orez, legume fierte, sau coapte la cuptor, salata… se combina cu orice si la sigur ca nu o sa va strice masa de sarbatoare 🙂 , dar din contra… este foarte aratoasa si gustoasa.

(Visited 108 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine carnea, o saram si piparam.

2
Facut

Usturoiul il decojim Si il taiem in jumatate.

3
Facut

Apoi facam in cane gauri adanci cu un cutit.

4
Facut

In fiecare buzunar adancim, punem cate o bucata de usturoi.

5
Facut

Carnea o trecem apoi intr-un vas, acoperim cu capac, sau folie alimentara si o lasam la rece sa se mureze pentru 4-5 ore.

6
Facut

Apoi o invelim intr-o folie de aluminiu.

7
Facut

O punem intr-o tava si o dam in coptorul preincalzit pentru 1 ora si jumatate la temperatura de 200°C.

8
Facut

Apoi desfacem atent folia de aluminiu.

9
Facut

Si o dam deasupra bine cu un sos pregatit din maioneza, mustar si boia de ardei dulce.

10
Facut

O dam inapoi la cuptor pentru inca 20-30 de minute, pana se rumeneste frumos.

11
Facut

O serviti calda alaturi de garnitura si salata preferata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata de conopida
urmator
Rulada din cane de porc cu fistic
anterior
Salata de conopida
urmator
Rulada din cane de porc cu fistic

Adauga comentariu