0 0
Fursecuri “Canestrelli”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

180 gr Faina alba
130 gr Unt
70 gr Zahar
1 buc Oua
1 buc Esenta de vanilie
1 buc Lamaie doar coaja
10 gr Zahar pudra

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fursecuri “Canestrelli”

Ingrediente

Mod de preparare

Niste fursecuri usor de pregatit, cu o aroma de vanilie si lamaie. Sunt foarte deliciosi si numai buni cu o cana de lapte, ceai, sau cafea 🙂 .

(Visited 1 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas mai adanc cernem faina adaugam untul moale la temperatura camerei.

2
Facut

Apoi adaugam galbenusul de la ou, zaharul, coaja rasa de la o lamaie si esenta de vanilie.

3
Facut

Amestecam totul pana obtinem un aluat molcut si nelipicios.

4
Facut

Il invelim intr-o pelicula alimentara si il punem la rece pentru 30 de minute.

5
Facut

Dupa acest timp, presuram pe masa de lucru un pic de faina, punem aluatul pe ea si intindem o turta cu grosimea de 5 mm.

6
Facut

Folosindu-va de o forma pentru biscuiti rotunda si zamtata formam mai multe discuri din aluat.

7
Facut

Cu o forma mai mica si rotunda decupam cerculete mai mici.

8
Facut

Punem biscuiti pe o tava asternuta cu o foaie de copt si dam tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10-15 minute, la temperatura de 180°C.

9
Facut

Dupa ce ii scoateti de la rola ii presurati bine cu zahar pudra.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Rulada din piept de pui cu cascaval
urmator
Tocana de dovlecei cu smantana

Adauga comentariu