0 0
Fursecuri cu ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400 gr Faina alba
150 gr Zahar brun
100 gr Zahar tos
2 buc Oua
200 gr Unt moale, la temperatura camerei
1 buc Esenta de vanilie
1 lingurita bicarbonat de sodiu
un praf Sare
150-200 gr Picaturi de ciocolata

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente

Mod de preparare

Cele mai delicioase fursecuri cu ciocolata! “Fursecuri americane cu ciocolata”- foarte gustoase, numai bune pentru un pahar de lapte, ceai, sau cafea. Picaturile de ciocolata puteti sa le inlocuiti cu ciocolata simpla taiata cubulete mici, eu am folosit picaturi de ciocolata neagra. Aceste fursecuri sunt foarte usor de pregatit si cei mici, pur si simplu, le adora 🙂 .

(Visited 42 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas punem untul moale, zaharul brun si cel tos, esenta de vanilie si mixam totul bine.

2
Facut

Apoi adaugam ouale si praful de sare, mixam pina se incorporeaza bine totul.

3
Facut

Apoi adaugam faina in care am incorporat bicarbonatul de sodiu. Adaugam, putin cate putin, cu o lingura si mixam bine.

4
Facut

Dupa care, adaugam picaturile de ciocolata.

5
Facut

Amestecam bine, cam asa ar trebui sa arate compozitia finala.

6
Facut

Luam cu o lingura din aluat si formam fursecurile noastre, dandu-le o forma rotunda.

7
Facut

Le aranjam intr-o tava asternuta cu o foaie de copt. Aveti grija sa lasati loc suficient intre ele, cresc foarte mult in volum.

8
Facut

Dati tava la cuptor pentru 15-20 de minute la temperatura de 180°C, pana se rumeneste un pic. Apoi le scoatem de la rola si le lasam sa se raceasca.

9
Facut

Asa arata in interior.

10
Facut

Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Salata cu ridiche neagra
urmator
Salata de varza cu sfecla rosie si morcov

Adauga comentariu