0 0
Fursecuri cu unt

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

220 gr Faina alba calitate superioara
100 gr Unt
120 gr Zahar
1 buc Oua
1 buc Lamaie doar coaja de la ea, data prin razatoare
1 buc Esenta de vanilie
un praf Sare

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fursecuri cu unt

Ingrediente

Mod de preparare

Sunt cele mai simple fursecuri pe care le puteti pregati chiar impreuna cu copiii dumneavoastra. Foarte fragede si gustoase, le puteti servi asa simpli, sau dati deasupra cu zahar pudra, cu magiun, cu ciocolata topita… cum va place cel mai mult. De forma nici nu mai zic nimic…puteti sa le faceti chiar cu un simplu pahar, dandu-le o forma rotunda, insa copiii mei au hotarat sa aducem astazi stelutele de pe cer 🙂 .

(Visited 112 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas mai mare punem untul moale la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam totul bine.

2
Facut

Apoi adaugam oul si coaja de la lamaie, data prin razatoarea mica, mixam sa se incorporeze bine.

3
Facut

Adaugam faina si incepem sa amestecam bine cu o spatula, sau cu mainile.

4
Facut

Trebuie sa se incorporeze bine toata faina.

5
Facut

Trecem apoi aluatul din vas pe masa de lucru si il mai framantam un pic. Trebuie sa obtinem un aluat nelipicios.

6
Facut

Presuram faina pe masa si apoi intindem o turta din aluat nu chiar subtire.

7
Facut

Dupa care, cu o forma de biscuiti vom decupa stelute. Trecem un pic forma prin faina si apoi o adancim bine in turta de aluat.

8
Facut

Daca se lipesc de suprafata mesei, puteti sa va ajutati de o spatula, sau o racleta, pentru ai pune in tava pentru copt.

9
Facut

In care am asternut o foaie de copt, dam tava cu biscuiti in cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C si ii coacem timp de 15 minute, sau pina se rumenesc usor.

10
Facut

Din aluatul ramas formam o bila si intindem iarasi o turta, facem iarasi biscuiti.

11
Facut

Ei si cum fara ajutor ? Azi toti facem biscuiti !

12
Facut

Dupa ce s-au copt biscuitii, ii lasati sa se raceasca un pic, apoi puteti sa ii serviti.

13
Facut

Sunt crocanti la exterior si usor moi in interior.

14
Facut

Sunt foarte deliciosi :)

15
Facut

Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Supa crema de dovleac
urmator
Pateuri lenoase

Adauga comentariu