0 0
Ghiveci din dovlecei

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

3 buc Dovlecei medii
4-5 buc Rosii medii
2 buc Morcov medii
1-2 buc Ceapa
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat
1 buc Frunze de dafin

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ghiveci din dovlecei

Ingrediente

Mod de preparare

“Ghiveci din dovlecei”- o mancare gustoasa si plina de vitamine, o reteta simpa si verificata in ani. Cantitatile la ingrediente le puteti schimba in dependenta de preferintele fiecaruia. Acest ghiveci din dovlecei merge foarte bine si conservat pentru iarna in borcane. In retetele precedente gasiti metoda decojirii rosiilor, e foarte simpla si o sa va fie de mare ajutor. Daca doriti un pic mai picant, puteti adauga usturoi maruntit.

(Visited 759 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim toate ingredientele: - spalam bine dovleceii, taiem un pic capetele, apoi ii taiem cubulete medii.

2
Facut

Morcovul se spala, se curata si se taie cubulete, un pic mai mici decat dovleceii.

3
Facut

Ceapa se curata, se taie cubulete.

4
Facut

Rosiile se spala, se decojesc, indepartam partea verde de la codita si se taie bucati mai mari.

5
Facut

Punem la foc o tigaie mai mare, mai adanca, turnam uleiul, il infierbantam putin, apoi adaugam ceapa. O lasam sa se caleasca 5-6 minute, apoi adaugam morcovul, amestecam si lasam sa se gateasca pentru inca 5-7 minute la foc mediu.

6
Facut

Dupa care adaugam dovleceii, amestecam si lasam sa se coaca pentru 7-10 minute.

7
Facut

Apoi adaugam rosiile, amestecam, facem focul mai mic, lasam sa se gateasca totul impreuna pentru 15-20 de minute.

8
Facut

Saram, piparam si adaugam frunza de dafin.

9
Facut

Amestecam bine si lasam sa se gateasca pentru maximum inca 5 minute.

10
Facut

Dupa care se poate de servit, este buna si calda si rece.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Pastai la congelator
urmator
Zacusca de vinete

Adauga comentariu