1 0
Gogosari marinati in otet

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

10 kg Gogosari
2 pahare Otet de masa de 250 ml
2 pahare Ulei de floarea soarelui
2 pahare Zahar
1 pahar Apa
10 buc Frunze de dafin
1-2 linguri Piper negru boabe
200 gr Usturoi
Frunze de telina
1-2 linguri Sare dupa gust

Gogosari marinati in otet

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Acestia sunt gogosarii mei in otet, sunt preferatii mei, sunt foarte gustosi si se gatesc destul de repede. Acesti gogosari sunt foarte populari la mesele noastre de sarbatoare. E o reteta verificata si experimentata in timp, nu am dat gres niciodata, sunt crocanti si au un gust dulce-acrisor. E un aperitiv apreciat de toti cei din casa si familia mea.

(Visited 142 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Se spala gogosarii, se scoate semintele si cotorul si se taie felii in 4-5 bucati.

2
Facut

Preparam marinada: punem intr-un vas mai adinc la fiert apa, uleiul, otetul, zaharul, piperul negru boabe, frunza de dafin, amestecam totul si saram dupa gust.

3
Facut

Cand incepe sa fiarba punem si usturoiul feliat.

4
Facut

Si o parte din gogosarii taiati.

5
Facut

Dupa ce incepe sa fiarba mai lasati la foc mediu pentru inca 6-8 minute la fiert toate ingredientele, amestecand uneori. Apoi luam un borcan, din timp spalat si sterilizat, punem la fundul borcanului o frunza de telina si cu o lingura luam cate 2-3 bucati de gogosar si umplem borcanul, punem si un pic din marinada.

6
Facut

Punem capacul la borcan, le intoarcem cu capacul in jos si le astupam cu ceva cald, asa procedam si cu partea de gogosari ramasa.

7
Facut

Dupa ce au stat borcanele o zi sub o plapuma calda, le depozitam in camera pentru conservatii. Sunt gata marinati cam peste o luna.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata de vinete coapte
urmator
Ciuperci la cuptor
anterior
Salata de vinete coapte
urmator
Ciuperci la cuptor

Adauga comentariu