1 0
Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Ciuperci champinion
1 kg Piept de pui
1 cutie Foi de lasagna
1 l Sos bechamel
2 lingurite Sare dupa gust
0,5 lingurita Piper negru macinat dupa gust
100 ml Ulei de floarea soarelui
500 gr Mozzarella
100-150 gr Parmesan
1 buc Ceapa

Adauga reteta la favorite

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Ingrediente

Mod de preparare

Dintre toate felurile de lasagna aceasta este preferata mea, o pregatesc des la sarbatorile cu oaspeti multi. Este foarte gustoasa si apreciata de toti. Si chiar incalzita la cuptorul cu microunde a doua zi este lafel de delicioasa. Pregatiti sosul pentru lasagna dupa reteta de sos bechamel. Foile de lasagna le folositi pe cele preferate de dumneavoastra. Incercati, este foarte gustoasa.

(Visited 212 times, 3 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Taiem marunt ceapa si o calim in 50 gr de ulei. Spalam ciupercile, le taiem felii si le adaugam la ceapa, prajim totul pana se evapora apa, saram, piparam dupa gust.

2
Facut

Taiem cubulete mici pieptul de pui si il prajim in 50 gr de ulei pina se rumeneste un pic, saram, piparam dupa gust.

3
Facut

Taiem cuburele mici mozzarella.

4
Facut

Pregatim sosul bechamel, eu l-am pregatit dupa reteta mea.

5
Facut

Folosim o tava mai adanca, pentru inceput o vom unge cu un pic de sos de bechamela.

6
Facut

Punem un strat de foi de lasagna.

7
Facut

Deasupra aranjam uniform ciuperci, carne si mozzarella. Apoi turnam un strat de sos bechamel si presuram putin parmesan dat prin razatoare.

8
Facut

In felul acesta procedam cu celelalte straturi pina terminam ingredientele. Ultimul strat il acoperim cu sos bechamel, bucatele de mozzarella si parmesan dat prin razatoare.

9
Facut

Il acoperim cu o folie argintie si il dam la copt pentru 30 minute la temperatura de 180-200 grade.

10
Facut

Apoi scoatem folia si mai lasam la copt pentru inca 10-15 minute, pina se rumeneste frumos.

11
Facut

O scoateti de la rola si o lasati un pic sa se raceasca, o serviti calda.
Pofta Buna!

Adelina

Revizuiri Reteta

Nu este nicio revizuire pentru aceasta reteta inca, utilizeaza formularul de mai jos pentru a scrie revizuirea ta.
anterior
Sos “Bechamel”
urmator
Friptura de iepure

Adauga comentariu