1 0
Legume la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

3 buc Bostanel zucchini medii
2 buc Ardei gras mari
5 buc Rosii medii
1 buc Ceapa mare
4-5 catei Usturoi
100 ml Ulei de masline
1 lingurite Sare
0,25 lingurite Piper negru macinat

Legume la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Fiind in sezonul legumelor le gasiti proaspete in gradina sau la piata, in sezonul rece le gasiti in orice supermarket. E reteta de legume la cuptor preferata de copii mei, o poti folosi pe linga mincarurile din carne, orez, cartofi, etc. Le puteti servi si calde si reci, sunt delicioase oricum, chiar va recomand la toti.

(Visited 74 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam legumele. Feliem bostaneii fisii subtiri.

2
Facut

La ardei le scoatem cotorul si semintele, ii taiem bucati mai lungi.

3
Facut

Ceapa o decojim, o ampartim in jumatate si o feliem. Tot asa procedam si cu usturoiul.

4
Facut

Taiem rosiile ca pentru salata si le adaugam in bol.

5
Facut

Adaugam uleiul, saram si piparam.

6
Facut

Amestecam toate legumele. Asternem o foaie de copt pe o tava si punem legumele pe ea, le nivelam frumos. Le punem in cuptorul preincalzit la 180-200 °C pentru 30-40 min.

7
Facut

Pofta Buna!

Adelina

anterior
Chec cu cacao (de post)
urmator
Dorada la cuptor cu lamaie
anterior
Chec cu cacao (de post)
urmator
Dorada la cuptor cu lamaie

Adauga comentariu