0 0
Linte cu becon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

300 g Linte verde sau maro
2 buc Morcov
1 buc Ceapa mare
150 g
3 linguri Sos de rosii
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
1 lingurite Sare dupa gust
3-4 catei Usturoi

Linte cu becon

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Lintea are proprietati nutritive valoroase si este usor de preparat, in comparatie cu alte boboase nu e neaparat sa o punem la inmuiat. Este o sursa foarte buna de fibre si vitamine, propun sa o folositi cu incredere in meniul dumneavoastra.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Turnam lintea intr-un vas si o spalam in mai multe ape.

2
Facut

O punem la fiert , o cantitate de linte la doua de apa. Daca pe parcurs o sa vezi ca nu mai are apa, o sa adaugati un pic de apa fiarta.

3
Facut

Dupa 20 de minute adaugam usturoiul maruntit.

4
Facut

Intr-o tigaie punem la prajit beconul in un pic de ulei.

5
Facut

Apoi adaugam ceapa taiata maruntel si lasam sa se caleasca un pic.

6
Facut

Adaugam morcovul dat prin razatoare si amestecam.

7
Facut

Dupa ce se rumeneste si morcovul, adaugam sosul de rosii si mai lasam un pic sa se patrunda toate ingredientele.

8
Facut

Adaugam toata compozitia de becon cu legume calite la linte, adaugam sare si amestecam. Mai lasam sa se coaca pentru inca jumatate de ora, la foc mic.

9
Facut

Veti observa ca lintea isi va dubla volumul, semn ca e deja gata. O serviti calda.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Clatite cu branza de vaci (Mule)
urmator
Taietei de casa cu ciuperci la cuptor
anterior
Clatite cu branza de vaci (Mule)
urmator
Taietei de casa cu ciuperci la cuptor

Adauga comentariu