Ingrediente
-
400 gr Lintemaro
-
500 gr Cotechino
-
2 buc Ceapamici
-
1 buc Morcov
-
3 buc Tulpina de telina
-
1 lingurita Sare
-
1 buc Frunze de dafin
-
0,25 lingurita Piper negru macinatoptional
-
50 ml Ulei de masline
Mod de preparare
Aceasta este o reteta traditionala italiana si este servita la masa de Craciun si revelion. Se spune ca de revelion cata linte vei manca, atatia bani vei avea 🙂 . Se prepara usor si din putine ingrediente.
(Visited 2.010 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|